010-3411559 / 06-53631054

UltraLight Behandeling

Behandeling met de Wellshaped UltraLight Therapy

WellShaped UltraLight Therapy (WULT) gebruikt de kracht van de cold lasertechniek. De diodelaser (golflengte van 635nm- 650nm) laat de overtollige onderhuidse vetcellen verdwijnen. Onderhuids vet (subcutane) bevindt zich direct boven de skeletspieren en onder de huid. De oppervlakkige plaatsing van de diodelaser zorgt voor een goede penetratiediepte van de laserenergie.

Veilig en zonder bijwerkingen
WellShaped UltraLight Therapy is de eerste niet-invasieve body contouring behandeling om overtollig vet effectief te verwijderen zonder de negatieve bijwerkingen van chirurgische ingrepen. Anders dan andere lasertechnieken ontstaat er geen warmte zodat de behandeling volkomen veilig is.

Alternatief voor chirurgische ingrepen
De WellShaped UltraLight Therapy met de cold laser biedt cliënten een veiliger alternatief voor chirurgische ingrepen die kunnen leiden tot blauwe plekken, zwelling en schade aan andere weefsels. Het is daarnaast niet nodig compressiekleding of verband te dragen na de behandeling.

Hoe werkt de methode precies?
De vrijgave van de vetcelinhoud is het resultaat van de verstoring van het membraan van de cel. Deze membraanverstoring, een zogenaamde tijdelijke porie, is het resultaat van low-level laser stimulatie. Binnen enkele minuten behandeling met de low laserbelichting, gaan vetcellen tijdelijk poriën ontwikkelen. Deze porie zal ervoor zorgen dat de inhoud van de cel in de extracellulaire ruimte wordt opgenomen. Zodra de inhoud van de vetcellen is geleegd, worden ze losgelaten in de interstitiële ruimte. Het lichaam voert ze vervolgens af tijdens het normale proces van ontgifting.

Is de methode veilig?
De cold lasertechnologie waarvan gebruik wordt gemaakt, bereikt alleen de cellulaire inhoud van de vetcellen. De haarvaten en andere cellen in de interstitiële ruimte blijven in tact.

Heeft u interesse in behandeling door middel van Ultra Light? Neem dan contact op met de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meteen de behandelingen aanschaffen, klik dan hier.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten over ons?

Geweldig!

Ik heb mijn figuur van 20 jaar geleden terug en ben WellShaped heel dankbaar!

- Elise de Koning

Ik heb een heel nieuw lichaam!

Na 1 behandeling bij WellShaped was ik 4 centimeter buikomvang kwijt!

- R.S.


* DISCLAIMER: De resultaten van onze behandelingen verschillen per persoon, lees hier de disclaimer

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
18:00 - 20:00

Zaterdag:
10:00 - 12:00 & 13:00 - 17:00
Inschrijven
Name
Email Address *
 
 

Ontvang tot wel 80% korting op uw behandelingen

Laat uw e-mailadres achter blijft op de hoogte van onze actuele deals.