010-3411559 / 06-53631054

Ultrasound, de behandeling

Behandeling met de WellShaped Ultrasound methode

UltraSound zorgt voor geluidsgolven die onderhuidse bolletjes (cellen) kapot trillen. Hierdoor zal de inhoud, de triglyceriden, vrijkomen in het omringende weefsel. Daar worden ze afgebroken tot glycerol. Dit wordt vervolgens via de lever volgens de normale lichaamsmechanismen verwerkt en afgevoerd.

Resultatenrapport
We hebben de resultaten bijgehouden van 5232 behandelingen met Ultrasound. Hieruit blijkt dat men bij drie behandelingen meer dan 4,5 cm verliest in de taille, boven- en onderbuik. Lees hier het volledige rapport.

Hoe verloopt de behandeling?
In een persoonlijk gesprek worden de procedure, de voordelen en het te verwachten resultaat besproken. U kunt al uw vragen voorleggen en daarna krijgt u een verantwoord advies dat is afgestemd op uw lichaamscontour en huidstructuur. Vervolgens kunt u een weloverwogen beslissing nemen om snel, gericht en gezond vet te verliezen.

De gehele behandeling bestaat uit de volgende drie onderdelen:

1. Intakegesprek
2. Behandeling met de WellShaped UltraSound
3. Afvoeren van vet- en afvalstoffen op natuurlijke wijze

1. Het intakegesprek

De behandelende consulent zal het intakegesprek met u afnemen. Daarbij kunt u aangeven wat de probleemgebieden zijn. De consulent zal vervolgens bepalen of de behandeling zinvol is, en of het de gewenste resultaten zal opleveren. Een behandeling kan niet plaatsvinden als u zwanger bent of als u een pacemaker draagt. Een behandeling met de WellShaped Ultrasound is daarnaast niet aan te bevelen bij hartproblemen of vasculaire stoornissen.

2. Behandeling met de Wellshaped UltraSound

Voordat de behandeling begint, worden er een aantal metingen ter referentie gedaan (gewicht, omvang, lengte en vetpercentage). Het probleemgebied of -gebieden worden gemarkeerd. Vervolgens kunt u plaats nemen op de behandeltafel. U kunt de behandeling het best vergelijken met de uitvoering van een echo bij zwangere vrouwen.

Het verloop van de behandeling
Er zal eerst contactgel worden aangebracht om het contact tussen uw lichaam en de WellShaped UltraSound zo optimaal en effectief mogelijk te maken. Vervolgens wordt het apparaat aangezet en zal de WellShaped UltraSound het werk doen, terwijl u ontspannen op de behandeltafel ligt. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied en het aantal te behandelen zones.

3. Afvoeren van vet- en afvalstoffen op natuurlijke wijze

U wilt natuurlijk het beste resultaat uit uw WellShaped behandeling halen. De behandeling is geslaagd als de vetten en overige inhoudsstoffen die uit de kapotte cellen zijn vrijgekomen door het eigen lichaamssysteem worden afgevoerd. Met de inname van extra eiwitten kunt u dit proces positief beïnvloeden. Daarnaast draagt een negatieve caloriebalans bij aan een goed resultaat. Door onderstaande tips op te volgen optimaliseert u het eindresultaat.

Gebruik extra eiwitten
Het gebruiken van extra eiwitten komt het resultaat ten goede. Het afgebroken vet wordt dan optimaal afgevoerd. Om verantwoord eiwitten te gebruiken kunt u onze speciaal samengestelde eiwitshakes aanschaffen. Deze eiwitshakes hebben een hoog eiwitgehalte (93%) en bevatten geen koolhydraten.

Start een gezonde (WellShaped) levenstijl
Het is aan te raden om volgens de WellShaped levensstijl te leven. Dit betekent goede voeding, kleine porties, voldoende lichaamsbeweging en minimaal twee liter water per dag. U zult een totaal gevoel van ‘well being’ ervaren en dit ook uitstralen.

Download het boek The WellShaped
WellShaped raadt u aan om het boek The WellShaped  te downloaden. Hierin staan diverse tips, welke aangeraden worden om te volgen.

Ook heeft Wellshaped een compleet programma geïntroduceerd om geheel in jouw tempo gezond af te vallen. Download hier het boek Afvallen met Wellshaped.

Heeft u interesse in behandeling door middel van Ultrasound? Neem dan contact  op met de vestiging bij u in de buurt.

Wilt u meteen de behandelingen aanschaffen, klik dan hier.

Maak een afspraak

Wat zeggen klanten over ons?

Geweldig!

Ik heb mijn figuur van 20 jaar geleden terug en ben WellShaped heel dankbaar!

- Elise de Koning

Ik heb een heel nieuw lichaam!

Na 1 behandeling bij WellShaped was ik 4 centimeter buikomvang kwijt!

- R.S.


* DISCLAIMER: De resultaten van onze behandelingen verschillen per persoon, lees hier de disclaimer

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
18:00 - 20:00

Zaterdag:
10:00 - 12:00 & 13:00 - 17:00
Inschrijven
Name
Email Address *
 
 

Ontvang tot wel 80% korting op uw behandelingen

Laat uw e-mailadres achter blijft op de hoogte van onze actuele deals.