010-3411559 / 06-53631054

Cellulite; weg er mee! Lees hier hoe.

De vraag is niet, hoe kom je er aan maar, hoe kom je er vanaf

NaamloosKnobbels en putjes rond de dijen worden vaak cellulites genoemd, maar cellulites is wat anders als cellulite. Cellulites is een bacteriële infectie die onder de huid zit. Ook ziet cellulites er anders uit dan cellulite. Cellulites is ook bobbelig, maar daarbij ook rood en warm. Terwijl cellulite koud aanvoelt.

Met cellulite komen de meeste vrouwen vroeg of laat wel in aanraking. Niet omdat dit zo prettig is want zo'n sinaasappelhuid ben je liever kwijt dan rijk. Het goede nieuws is: cellulites is niet genetisch bepaald, als je het hebt betekend dat niet dat je er niet meer vanaf kunt komen. Het merendeel van de vrouwen zal hebben geprobeerd om cellulite te verminderen of te verwijderen met anti-cellulitecremes. Waarschijnlijk was het resultaat teleurstellend.

Wat is Cellulite?

Cellulite is eigelijk een chronische ontsteking aan het bindweefsel, een zeer pijnlijke aandoening. Cellulite zijn bobbeltjes en putjes in dijen, billen, benen en armen ofwel de bekende sinaasappelhuid. Het ontstaan van cellulite gedurende jaren is een ingewikkeld proces, hormonen spelen een belangrijke rol. Bijna alle vrouwen hebben er last van, bij mannen komt het nauwelijks voor.

Oorzaken Cellulite

 • Stagnatie bloed en lymfecirculatie

Bij slechte doorbloeding ontstaan op verschillende plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van het lymfevocht stagneert, blijven afvalstoffen te lang zitten, ze kunnen een dikke brij vormen, met als gevolg dat deze tussen de vetcellen blijft zitten. Het is moeilijk om de lymfe te activeren. Het lymfestelsel wordt aangestuurd door de hormonen. Bij een verstoord hormoonbalans, bijvoorbeeld door gebruik van de anticonceptiepil , houdt het lichaam vocht vast.

 • Verstopte vetcellen klonteren samen en vormen plakken

Wanneer vetcellen overvol raken door verstoorde bloed en lymfecirculatie, worden de afvalstoffen niet goed of goed genoeg afgevoerd en blijven ze tussen de vetcellen hangen. Het intercellulaire vocht hoopt zich op en wordt vervolgens een slijmerige drab die de vetcellen aan elkaar doet plakken. De vetcellen vormen de bekende knobbeltjes. De vetcellen liggen naast elkaar en vormen een soort druiventrosjes.

 • Eilandjes van vet

Doordat de vetcellen groeien hebben ze meer ruimte nodig waardoor de huid  naar buiten wordt gedrukt. De druiventrosjes worden steeds groter en vormen na enige tijd eilandjes. Naarmate de cellen voller raken, worden ze ook onregelmatiger van aanzien. De bloedvaten en zenuweindjes, gelegen in de middelste en onderste huidlaag worden afgekneld vandaar dat cellulite ook pijnlijk kan aanvoelen.

 • Verklevingen van huidlagen

We spreken van verklevingen als de opperhuid, lederhuid en onderhuid aan elkaar plakken. De vetlaag, die gelegen is in de onderhuid is dan ook nog eens verkleefd met de spieren. daardoor doet beweging pijn. Die pijn wordt veroorzaakt door zenuwcellen die afgekneld worden. Verklevingen komen voornamelijk voor op de billen, de heupen en dijen.

Bestrijding Cellulite

NaamloosDe succesvolle oplossing van WELLSHAPED ROTTERDAM tegen cellulite is de TRIPOLAR INTENSIVE TREATMENT;  een innovatieve en zeer effectieve manier om cellulite te bestrijden en u weer een gladde huid te bezorgen. Met de TRIPOLAR INTENSIVE TREATMENT voelt en ziet u na een of twee behandelingen al resultaat.               

TRIPOLAR INTENSIVE TREATMENT werkt op basis van warmte en druk. De warmte dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid verstrakt. Door de druk wordt vastzittend vet afgebroken, vocht en afvalstoffen afgevoerd en verdikte bindweefselschotjes afgebroken.

Kijk hier hoe de Tripolar haar werk doet.

 

Alle oorzaken van cellulite worden met deTRIPOLAR INTENSIVE TREATMENT gelijktijdig aangepakt. TRIPOLAR INTENSIVE TREATMENT zorgt dat uw cellulite zichtbaar verminderd en uw huid strakker en gladder wordt. De behandeling is geschikt voor buik, benen, billen, armen, heupen en rug. Zeg goodbye tegen je cellulite en kies voor de TRIPOLAR INTENSIVE TREATMENT van WELLSHAPED ROTTERDAM.

2 Reacties
 1. Hoeveel kost per behandeling

  • Hi Angela,

   Momenteel heeft Wellshaped flinke kortingen op haar behandelingen. Wellicht kunnen we samen een gratis intake gesprek plannen? Zo kunnen we samen eens goed bekijken wat het probleem is, hoe we dit samen kunnen oplossen en wat de beste behandeling is.

   Groetjes,
   Bjorn Wellshaped

Laat een reactie achter

Wat zeggen klanten over ons?

Geweldig!

Ik heb mijn figuur van 20 jaar geleden terug en ben WellShaped heel dankbaar!

- Elise de Koning

Ik heb een heel nieuw lichaam!

Na 1 behandeling bij WellShaped was ik 4 centimeter buikomvang kwijt!

- R.S.


* DISCLAIMER: De resultaten van onze behandelingen verschillen per persoon, lees hier de disclaimer

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
18:00 - 20:00

Zaterdag:
10:00 - 12:00 & 13:00 - 17:00
Inschrijven
Name
Email Address *
 
 

Ontvang tot wel 80% korting op uw behandelingen

Laat uw e-mailadres achter blijft op de hoogte van onze actuele deals.