010-3411559 / 06-53631054

Ultrasound Ervaringen

Ultrasound Ervaringen

Graag zouden wij willen weten hoe uw ervaring was. Vul daarvoor hieronder uw bericht in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Neemt de tijd voor je en geeft persoonlijk advies..Ze weet waar ze het over heeft. Ik vind het een aanrader!!

  2. Awsome site! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also.

  3. Ik heb nu 6 behandelingen (3 voor, 3 achter) voor mijn benen ondergaan. Met een bmi van 27 ben ik te zwaar, en de laatste jaren kreeg ik flink last van cellulite.
    Met de combinatie ultrasound en tripolar zien ze er nu flink veel beter uit!
    Er is een aantal cm af, mijn dijen schuren nu niet meer maar vooral het verschil in bobbeligheid van de huid is enorm. Ik heb vooraf foto's gemaakt, waardoor ik het verschil goed kan zien als ik het vergelijk met foto's nu.
    De behandeling was heel pijnlijk, flinke blauwe plekken waar je even rekening mee moet houden met kledingkeuze, maar het resultaat was het me zeker waard. Ontvangst en kundigheid bij de behandeling waren ook steeds weer top!

  4. De man achter de receptie heeft mijn intake gedaan en heeft mijn ogen geoepend. Slecht eten is een verslaving. Het is mij aangeleerd door familie en vrienden. Natuurlijk doen ze dat niet bewust. Maar een glas cola is gewoon vergif! Ik wil er goed uit zien en dus moet ik gezonde dingen eten en drinken. Hij heeft mijn ogen geopend bedankt man! Groetjes Frans

  5. Ik kwam voor vet verlies, maar er wed huidverstrakking geadviseerd. Ze hadden gelijk! Mijn huid is nu prachtig. Ik ben erg tevreden. Ik wil nog wel een serie met behandelingen, maar moet even sparen.

    Bedankt Wellshaped

  6. Goedemorgen,

    Woensdag 18 november had ik een intake bij u voor de coolshaping. Helaas bleek deze behandeling niet geschikt en gaf u aan dat ik het geld terug kon vragen.
    Ik weet dat dit bij mij vriendin zeer netjes is verlopen en graag zou ik dat ook zo bij mij zien.

    Verder wil ik u nog complimenteren met de handelswijze tijdens de intake. Ik hoop in de toekomst alsnog gebruik te maken van uw diensten dankzij deze prettige ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Davey van den Hummel

  7. 6 behandelingen op mijn benen en lovehandels gehad.
    Nu inmiddels ruim 10 weken verder en het resultaat mag er zeker wezen. Mijn benen zijn glad geen putten meer en schuren niet meer tegen elkaar aan. De huid is glad en lijkt weer zoals het vroeger was.
    De behandeling zijn zeker niet pijnloos met de tripolar en in het begin waren mijn benen bont en blauw maar waren telkens na een week weer hersteld.
    Super lieve mensen die de behandeling uitvoeren en nette en lieve ontvangst bij de receptie.

  8. Na 6 sessies ultrasound en Tripolar RF behandelingen 12 cm kwijt op m'n buik. Ongelofelijk. De Tripolar behandelingen zijn pijnlijk zoals ze in het begin verteld hebben. Maar het is de moeite waard geweest. Laat de zomer maar komen. Ik voel me weer heel happy met m'n figuur. En het personeel is ontzettend vriendelijk en lief. Dus dames die cellulitis en vet kwijt willen twijfel niet maar maak een afspraak.

  9. Omdat ik op zoek was naar een behandeling tegen cellulite kwam ik terecht bij Wellshaped. Hier heb ik al een aantal Tripollar behandelingen gehad. Mijn doel is niet om in gewicht af te vallen maar alleen om de cellulite weg te krijgen (ook slanke mensen kunnen cellulite hebben). Na 4 behandelingen begon ik het resultaat te zien. Het is zeker nog niet weg, maar het wordt wel minder. En ja het doet echt pijn.. Maar hoe ging dat gezegde ook alweer? wie mooi wilt zijn.. 🙂 Gelukkig wordt dat gecompenseerd met ontzettend vriendelijke medewerkers die je zoveel mogelijk op je gemak proberen te stellen.

  10. Net voor mijn benen de 6e behandeling achter de rug. Had al jaren last van agressieve cellulitis op benen,billen en buik. Mijn hemel wat heb ik elke keer een pijn gehad, fikse blauwe plekken na afloop.
    Ik dacht dat mijn pijngrens niet zo laag was.....nou....ik vond het elke keer een marteling, maar wist ook dat het moest voor oa de doorbloeding en het oog wil ook wat.
    Langzaamaan zie ik iets van verandering, het is rustiger geworden. En wie mooi wil zijn moet pijn lijden:).
    Ondanks de pijn - die ik ervaar - heb ik tijdens de behandelingen zo ontzettend gelachen met de super lieve, vriendelijke dames die er alles aan doen om je te helpen om op een professionele manier resultaat te boeken en niet te vergeten Bjorn van de receptie die lekker op zijn eigen wijze zijn 'toko' runt .Door de humor vergeet je heel even de pijn, althans dat ervaar ik. Ik ben blij deze kliniek te hebben gevonden en ga vol goede moed de komende 6 behandelingen tegemoet.

  11. Geachte lezer,

    Ik heb onlangs een reeks behandelingen gehad bij jullie en het resultaat was minimaal. Ik wist dat er geen garantie was maar, toch heb ik het uitgeprobeerd. Toen ik belde over het resultaat hebben jullie mij toch uitgenodigd om mij na te laten kijken en te oordelen waarom ik geen resultaat heb gezien. Al snel bleek dat ik toch niet geschikt was vanwege mijn hardnekkige lipodeem. Toen heb ik een wat jullie noemen ''intensive'' behandeling gekregen en wat bleek bij deze zag ik wel resultaat. Helaas deed deze behandeling zo'n pijn dat ik het niet fijn vind. De uitleg van Wellshaped is duidelijk en ik ben tevreden over het niet tevreden moet u zeker bellen en langskomen beleid. Voor mij is deze behandeling niks maar gezien de service en wat voor resultaat het kan bieden raad ik het toch aan (mits je overgevoelig bent). Groetjes Anita

  12. Hallo luitjes,

    Wat een pijnlijke ervaring (bont en blauw ) maar goed dan zie je wel dat er iets gebeurd XD ! Wat een resulaat ! Ik dacht na de eerste behandeling ik ga niet meer terug. Maar na het resultaat te hebben gezien ben ik verslaafd aan de behandelingen. De amerikaanse dame die mij helpt is echt een vakvrouw en weet wat zij doet. Afspraken maken gaat makkelijk en de uitleg is zeer voldoende. Kan niet wachten tot me next afspraak. Groetjes Nadia

  13. Beste Wellshaped.. Ja ja het resultaat was amazing maar, de pijn AUW! Het was erg gevoelig ik had cellulitis en ophopingen van vet.. Jaren was ik hiermee bezig om het weg te krijgen maar, helaas helaas helaas het lukt niet. Tot ik bij Wellshaped terecht kwam. Nogmaals het was gevoelig en geen pretje maar het resultaat was echt om zo gelukkig van te worden. Ik zeg even op je tanden bijten en het proberen ecvht de moeite waard! Btw mijn complimenten voor de dames de behandelaars en de receptie jongen. Wat een schatje is dat hihi.

  14. Hallo, via Groupon bij Wellshaped gekomen. Ook ik kreeg de tripolaire behandeling aangeboden. Was duurder dan de aangeschafte bon maar ik ben wel gelukkig met het resultaat. Met mijn gewicht ben ik tevreden, met mijn trommel buik des te minder. Nu na de behandeling zijn er flink wat centimeters vanaf en voelt mijn buik ook veel beter aan. Even sparen, dan kom ik graag terug voor een paar extra behandelingen.
    Conny

  15. Alhoewel ik overtu u gd ben van een goed resultaat, heb ik de behandelingen moeten stoppen. Niet onbelangrijk is het te mekden dat ik hooggevoelig ben en alles dus harder binnenkomt dan bij een ander. Na de eerste behandeling kon ik 24 uur lang niet tot amper bewegen van de pijn en kon ik ook niet slapen van het constante gepiep in mijn oor. Omdat ik toch overtuigd was van het resultaat heb ik toch doorgezet. Echter na de derde behandeling ben ik ermee gestopt omdat ik toen na de behandeling echt dagen lang nodig had om te herstellen. Nogmaals: ik ben overtuigd dat dit voor andere mensen werkt maar geef het als je hooggevoelig bent zodat hier rekening mee kan worden gehouden!

  16. Ik zou graag wat centimeters willen verliezen rond mijn buik, maar ik aarzel omdat ik niet helemaal zeker ben of deze behandelingen geen consequenties hebben voor de gezondheid.
    Ik heb ergens gelezen dat de bolletjes die vrijkomen in de bloedbaan terecht kunnen komen en dat nog niet bewezen is dat deze methode 100% safe is?

    • Beste,

      Wellshaped is gespecialiseerd op het verwijderen van vet op een uitwendige manier. wij doen dit dan ook al heel wat jaar.
      Het is geheel zonder risico en dit is dan ook zeker bewezen! Maakt u zich geen zorgen en kom een keer langs voor een vrijblijvend intake.

  17. Ben zeer tevreden. Heb nu 3 behandelingen gehad, je ziet direct resultaat.
    Personeel is professioneel en zeer klantgericht. Daarnaast zijn zij erg vriendelijk en alles wordt netjes stap voor stap uitgelegd. Ik kan niet wachten tot mijn volgende behandeling!!

  18. Na alle lovende reacties ook de stoute schoenen aangetrokken en via groupon een aantal behandelingen gekocht.
    Na het intake gesprek wat professioneel verliep , werd duidelijk dat het voor mij beter was om de cellulitis van mijn love handles te bestrijden met een ultrasound en tripolar behandeling.
    Een week later ging ik voor de 1 e keer, de behandeling kon wat pijnlijk zijn en er konden wat blauwe plekken ontstaan was er gezegd.
    De ultrasound was te doen maar de tripolar was heel erg pijnlijk , zo pijnlijk dat ik op een doekje lag te bijten.
    volgens de behandelaar kwam dat omdat de cellulitis op die plek heel hard was.
    Was erg blij dat de behandeling die met zorg gedaan werd klaar was.
    Mijn huid na de behandeling was erg rood en gezwollen en er waren wat blauwe plekken te zien.
    Tegen de avond zag mijn huid er niet meer uit, en ik schrok enorm..ik was aan allebei de kanten echt bont en blauw en nu een week later is het nog steeds beurs en zitten er blauwe plekken. Heb een foto na de 1 e dag gestuurd met de vraag of dit normaal was en dat bleek zo te zijn ,de behandeling schijnt dan juist goed aan te slaan...
    Toch zie ik er vanaf om een verdere behandeling te ondergaan, ik geloof wel dat het werkt maar voor mij niet tegen elke prijs. Wie mooi wil zijn...... Was op mij wel heel erg van toepassing . Ben geen aansteller maar deze tripolar behandeling is het niet voor mij .

  19. Via groupon heb ik behandelingen aangeschaft voor de ultrasound behandelingen. na een intake werd het advies gegeven om de ultrasound gecombineerd met de tripolaire behandeling (cellulite behandeling)
    Ik heb nu 2 behandelingen ondergaan op mijn buik. Na de eerste behandeling heel veel blauwe plekken maar dat was al gezegd tijdens de intake. Wel ruim 3 cm kwijt. De tweede behandeling was wel gevoeliger dan de eerste keer, maar minder blauwe plekken dan de eerste keer.ook weer ruim 3 cm kwijt.Kortom het is niet geheel pijnloos, maar wel goed resultaat.Ook mijn vetpercentage is afgenomen.

  20. Dat is juist. We zullen daar zo snel mogelijk verandering in brengen door een uitgebreid artikel daarover op te nemen. Op korte termijn verschijnt een volledig vernieuwde website met daarin de benodigde aandacht vopor deTripolar behandeling. bedankt voor je opmerking.

  21. Hallo Wellshaped,

    Net jullie eerste behandeling ondergaan. Leuk hoor en erg SPANNEND. Ben nu al een cm kwijt 😛 Hoop dat het er meer worden hihi. De dame was erg gezellig heb met der gelachen ondanks dat het soms wat pijn deed ( de behandeling dan ). De jongen achter de receptie was ook erg gezellig ( wat een schatje ) . Al met al erg professioneel en zeker een aanrader!

    Groetjes,
    Nellie

  22. Na vele malen te hebben nagedacht en te hebben nagedacht heb ik eindelijk dan besloten de deal in Groupon te nemen voor UltraSound behandelingen bij Wellshaped in Rotterdam. Mijn keuze is op dit bedrijf gevallen vanwege het feit dat zij al langer bestaan dan de meeste van dit soort bedrijven en de resultaten mogen er ook zijn.
    Nu, nadat ik voor de eerste keer ben geweest heb ik spijt dat ik niet veel eerder ben gegaan; in een woord: prima!
    Goede en prettige ontvangst, professionele medewerksters en een schone uitstraling. Volgende week de volgende behandeling. Het resultaat is nu al prima dus ik verwacht er nog veel van.
    Bedankt Wellshaped,
    Mira

  23. Wellshaped ontzettend bedank, eindelijk ben ik verlost van mijn cellulites. Na proberen van diverse cremes en behandelingen bij 2 andere
    beauty salons was ik een hoop geld kwijt en een teleurstelling rijker.
    Na 3 behandelingen bij jullie ben ik nu enorm blij. Nogmaals BEDANKT
    Adriana

  24. It is an unexpected experienced I have been with Wellshaped. the first time I visited wellshaped was in the second week of January of this year 2014. As I enter the Clinic I felt the friendly ambiance around it. The front desk is helpful and friendly. The therapist are smiling,very professional in their attire and very accommodating. The clinic in general is very neat specially their toilets. I first given a glass of water the in the treatment i was asked to fill in the intake form and ask some medical information. Then followed with measuring the zones on the area that I like to be treated. I had 2 zones that time my legs the front and the back. My cellulite treatment was not painless but it was ok for me. All i care is the result i didnt mind the little pain as long as i have a very good result...There was some black and blue spots on my legs but i was not worry about it because I was told by the therapist that it will be black of blue resulting the cellulite treatment. I drunk two to three liters of water and the black spots disappears in 6 days or so. So following the other two weeks again i had my treatment on the same area as i was treated before then measure and wow! I had 1.5 cm off from my legs! It was wonderful my legs feels soft and become smooth on the surface. I start loving my legs again! Now I am on having a 12 treatments and still going palnning to get more treatments and also want to get a maintenance treatment that wellshaped offered me a once a month treatment to maintain my smooth and cellulite free legs. I am very excited to show off my legs this summer!!
    I am very grateful that i found wellshaped!!
    Thank you to those therapist and most of all thank you to you WELLSHAPED!!!!

    Glaiza

  25. ik heb nu 7 ultralight behandelingen gehad (dus met de laser, niet met de ultasound)

    - ik moest meer eiwitten nemen en minder koolhydraten (dat ging makkelijk, vooral dankzij de lekkere eiwitshakes)
    - ik moest meer water en geen alcohol drinken (dat lukte ook bijna helemaal)
    - ik moest meer bewegen (ik heb oefeningen gedaan maar ging niet naar de sportschool)

    na 6 behandelingen kan ik melden dat ik minstens 1 kilo ben aangekomen (ik ben niet minder gaan eten, daar moet ik dus nog aan werken 🙂 maar dat mijn broeken en rokken in de taille juist iets losser zijn gaan zitten of dat er dus niet dat stomme vetrandje bovenuit puilt!

    tot dusver ben ik blij!
    Iris, 12 april 2012

  26. Ik heb een hele nieuwe lichaam!

    Hartelijk dank aan Wellosophy!

    Ik was de afgelopen jaar langzaam veel aangekomen en had een enorme buik ontwikkeld. Dieten hielp weinig en ik hield het niet goed vol.
    Ik ben in de zomer voor het eerst geweest bij Wellshaped en na 1 behandeling was ik 4cm rond mijn buikomvang kwijt! Het ging allemaal zo goed dat in uiteindelijk ook mijn bovenbenen en love handles heb laten behandelen. Dit heeft mij ook gemotiveerd om hun dieet adviezen te volgen (weinig koolhydraten) en ben in 4 maanden bijna 9 kilo afgevallen met de combinatie Wellshaped en op mijn dieet letten (wat makkelijk ging dankzij een lekkere protein shakes - wat zij trouwens echt niet forceren). Erg, maar ik heb helemaal gesport. Tegenwoordig (9 maanden later) let ik echt niet meer zo op mijn dieet (behoudens een protein shake voor mijn ontbijt) en blijf verbazingwekkend genoeg op mijn streefgewicht.

    Ik heb mijn figuur van 20 jaar geleden terug en ben heel dankbaar. Inmiddels heb ik meer dan 10 mensen verwezen naar Wellshaped!

    Als je snelle resultaten wil en bereid bent om naast de behandelingen (wat zeker werken) ook iets beter te gaan eten zal het je ook lukken! Succes!
    R.S. 21-04-2012

  27. Beste Johan en medewerkers,

    Van harte gefeliciteerd, een zeer verdiende uitverkiezing tot
    beste Groupon-aanbieding van 2011.
    Mijn leven heeft een andere wending gekregen, voor het eerst sinds
    jaren ben ik substantieel afgevallen dank zij jullie. Dat ik er zo
    beter uit ben gaaan zien geeft een enorme boost energie.

    Hartelijk dank, jullie zullen me nog wel vaak zien!
    I.S. 29 januari 2012

  28. Beste Johan,
    Ik wilde je graag wat feedback geven over de behandelingen die ik heb ondergaan. Ik heb 3 behandelingen bij mijn buik gehad en ben 6 cm kwijt. Helemaal super! Ga nu door voor mijn benen en hoop dat dat ook zo'n mooi resultaat gaat opleveren :). Buiten tevredenheid over het resultaat ben ik ook zeer tevreden over de medewerkers. Ik heb zeer goede ervaringen en contact met Bjorn en Kim. Ik heb mijn eerste 6 behandelingen direct bij jullie in Rotterdam bij Bjorn besteld en volg de behandelingen in Adam bij Kim. De dame (ben even haar naam kwijt) die de behandeling doet, vind ik helemaal geweldig. Ze is super professioneel, geeft goed advies, maar is ook heel lief. Een schatje gewoon.
    Door mijn resultaten die heel goed zichtbaar zijn, zijn al een hoop van mijn vriendinnen enthousiast en heb ik de groupon aanbieding doorgestuurd. Ze willen het allemaal 🙂
    Een fijne dag!
    groetjes,
    C.
    dinsdag 13 december 2011

  29. Els
    Ik heb nu vijf behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat.
    De ontvangst is hartelijk je voelt je direct op je gemak.
    De dames die de behandeling uitvoeren zijn vriendelijken vragen steeds of alles comfortabel is super!
    Els
    zondag, 27 november 2011

  30. Mieneke
    Zeer tevreden over het resultaat, Wellosophy bedankt!
    donderdag, 03 november 2011

  31. Henny
    Ben ook geweest en heb 4 behandelingen gedaan en ben zeer tevreden ga zeker nog een keer terug voor nog meer resultaat
    vrijdag, 28 oktober 2011

  32. Anna
    Na 3 behandelingen bij Wellshaped ben ik 8 cm omvang kwijt en is de vorm van mijn benen veel mooier. Ik kan het iedereen aanraden. De behandeling is bij mij zeer effectief!
    Ik ga door.....
    Wellshaped .... Bedankt!
    maandag, 10 oktober 2011

  33. Gitta
    Geweldig!!
    • de methode
    • de behandeling
    • de service en klantvriendelijkheid
    • HET RESULTAAT!!
    Ik had altijd gedacht dat ik dat vetlaagje op m'n buik maar moest accepteren, maar niets is minder waar! Zonder operaties toch definitief afrekenen met die hardnekkige vetcellen. Een aanrader!
    vrijdag, 07 oktober 2011

  34. Mariska
    Na 2 zwangerschappen was ik op zich best slank. Ik kon daarom enorm balen van het feit dat mijn buik zo rond bleef, al deed ik nog zo veel oefeningen... Je kon precies zien waar de kinderen hadden "gewoond"! Via Groupon heb ik 6 behandelingen gekocht en ben ik meer eiwitten en minder koolhydraten gaan eten, met uiteindelijk een verbluffend resultaat voor mijn hele lichaam! Mijn buikspieren zitten niet langer onder een laag vet, maar zijn duidelijk zichtbaar! Iedere keer als ik in de spiegel kijk, of een compliment in ontvangst neem denk ik weer: het was de investering (ook de reis van Amersfoort naar Rotterdam!) meer dan waard!
    vrijdag, 16 september 2011

  35. Luzz
    Het Wonder van Wellshaped!
    Ik ben altijd slank geweest maar na de overgang ben ik mijn taille verloren en hoopt het vet zich op onder mijn borsten en rond de navel. Na 5 behandelingen bij Wellshaped ben ik 9 cm omvang kwijt en is mijn taille terug. Ik kan het iedereen aanraden: Narisa is zeer deskundig en vriendelijk en de ontvangst is hartelijk. De behandeling is pijnloos en zeer effectief: een wonder!
    woensdag, 14 september 2011

  36. Jolanda
    Ik ben via Brena de la Porte terrecht gekomen bij Wellshaped, en het zijn mijn wekelijkse ritjes van Hoofddorp naar Rotterdam zeker waard. Ook ik had last van wat overgewicht en een buikje zeker na mijn zwangerschap vorig jaar. Ik ben nu 7 cm nu na 4 behandelingen kwijt, een aanrader dus voor iedereen met net dat beetje dat je er graag vanaf wil hebben. De behandeling is zeer vriendelijk en de mensen eveneens. De shakes die je kunt kopen zijn ook nog eens smakelijk ook. Ik ben dus dik (nu niet meer dus, haha) tevreden.
    zaterdag, 10 september 2011

  37. Anita
    Sceptisch ging ik voor de eerste keer naar Wellshaped en had voor de zekerheid een streep aan de binnenkant van mijn riem gezet bij het gaatje die ik altijd gebruik. Maar na 1 behandeling was ik al een gaatje verder bij mijn riem iets wat mij meer voldoening gaf als de cms die waren opgemeten.
    Nu ben ik 3 behandelingen verder maar ook 3 gaatjes verder bij mijn riem!!
    Ook heb ik een foto gemaakt van mijn te behandelende gebied en dat heb ik nu na 3 behandelingen weer gedaan om voor mezelf toch goed te kunnen vergelijken het resultaat voor, tijdens en na de behandelingen
    woensdag, 31 augustus 2011

  38. Anneke
    Na 6 behandelingen is het resultaat verbluffend, het scheelt ruim een maat en ook is mijn gewicht een stuk lager.
    Iedereen zegt mij, wat ben je slank geworden en enkele vriendinnen ondergaan ook de behandeling met hetzelfde resultaat.
    Voor iedereen een absolute aanrader, en ik ben blij, dat ik Wellshaped heb ontdekt,
    Zeker i.v.m. de a.s. vakantie, ik kan mijn bikini weer aan!!!!!!!!!!!!!!

    maandag, 29 augustus 2011

  39. Samantha
    ik heb de 3 behandelingen via Groupon-deals gekocht.Zo'n 8 jaar geleden heb ik liposculpture ondergaan voor mijn lovehandles en buik. Ik was hier zeer tevreden mee, al duurde het bijna een jaar voor je het definitieve resultaat zag. Het vet kwam inderdaad niet terug totdat ik vorig jaar na de 1e prikpil 7 kilo aankwam en de lovehandles er weer zaten. Ben direct weer gestopt maar de kilo's + lovehandels gingen niet meer weg. Toen kwam de Groupon-deal voorbij en dacht ik kan het allicht proberen. En ik heb er geen spijt van gehad!!! Ik vind het resultaat bijna net zo goed als de liposculpture die ik heb gehad, het enige verschil is dat de ultrasound veel minder kost (1800 euro voor de lipo tegenover 175 euro voor 3 ultrasound behandelingen) en het effect direct zichtbaar was (bij mij direct vanaf de 1e behandeling) !
    Ik kan het iedereen aanraden!!! Zelfs voor de normale prijs zou ik het doen. Het personeel is erg aardig zoals in de andere ervaringen staat vermeld. Vooral de filipijnse vrouw die bij mij de behandelingen deed was erg gezellig, we hadden zelfs lol. Hierdoor vloog de tijd voorbij. Wellosophy bedankt!
    maandag, 22 augustus 2011

  40. Angelique
    Aangezien de behandelingen op de buik zulke enorm goede resultaten hadden( en nog steeds vreselijk blij mee!) ben ik nog een keer terug gegaan voor een plek bij mijn stuitje.
    Ik ben jaren geleden gevallen op oa mijn stuitje. Bij het stuitje is een natuurlijk kussen ontstaan als reactie van t lichaam op mijn val. Ik heb gezocht op internet wat er aan tedoen was. Veel wijzer werd ik er niet van. Daarom gevraagd bij Wellshaped of zij er iets aan konden doen. En dat kon! Het is zeker voor 50% minder geworden! Het valt dus veel minder meer op. Ik laat de plek nog 1 keer behandelen maar nu al is het zoveel beter al.
    Voor mensen die dit ook hebben gekregen na een ongeval/val : Je hoeft er niet mee te blijven lopen! Het is natuurlijk een erg gevoelige plek door de val geworden en daarom logisch dat je de dagen erna een soort zeurende "spierpijn"op die plek hebt.. gaat vanzelf over. Bij mij duurde het een dag of 4.
    maandag, 08 augustus 2011

  41. Moniek
    De Groupon aanbieding voor 3 ultrasound behandelingen maakte me wel nieuwsgierig. Een mooie manier om een aantal cm kwijt te raken, dacht ik. Dus een afspraak gemaakt en daar werd me goed uitgelegd hoe het werkt en daarna meteen de eerste behandeling. Gewaarschuwd werd voor een hoge toon, maar die ben je zo vergeten en vond ik ook niet zo storend. Na afloop waren er ruim 5 cm af. Bij de tweede behandeling zat daarvan een gedeelte er weer bij, maar in totaal zit ik na de 3 behandelingen duidelijk ruimer in mijn broek. Dus zeker de moeite waard ! En ook gezellig, door de gesprekken met de aardige, professionele dames was de tijd steeds zo voorbij.
    maandag, 08 augustus 2011

  42. Jackie
    Beste allemaal, ik heb inmiddels 4 behandelingen gehad en wil jullie mijn enthousiasme niet onthouden!! Ik kwam via internet in aanraking met Wellosophy en heb de gok genomen. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, want het zal wel weer een promotie zijn van iets wat uiteindelijk niet werkt dacht ik, dus ben ik er blanco heen gegaan. Wie niet waagt, die niet wint dacht ik. Dus ik maakte een afspraak. Eerst had ik een intake en een paar dagen later mijn eerste behandeling. Ik werd gewogen, mijn vet- en spiermassa werd gemeten en uiteraard ook mijn buikomtrek. Daarna begon de behandeling. Je hoort wel een pieptoon in de hoofd, maar daar wen je heel snel aan. De behandeling is pijnloos. De vrouw die de behandelingen bij mij heeft uitgevoerd is zeer prettig, aardig en professioneel. Na iedere behandeling had ik centimeters resultaat.
    Ik heb nu nog 1 behandeling voor mijn buik en dan ben ik zeer tevreden. Zo tevreden dat ik nu ook behandelingen heb gekocht voor mijn lovehandles en benen. Uiteraard is het een investering, maar je krijgt er wel wat voor terug!! Ik wil er wel bij vermelden dat ik ook mijn eetpatroon in de gaten hou. Ik verlies nu centimeters en ook nog gewicht, wat wil een mens nog meer!!
    Voor iedereen die nog twijfelt, neem de stap, maak een afspraak voor een intake en ga het zelf ervaren, het is de moeite waard!!
    zondag, 31 juli 2011

  43. Nicol
    Ik heb 3 ultrasound behandelingen gehad, voor en na ieder behandeling waren er centimers af, alleen tussen de behandelingen kwamen de centimeters weer terug en begon ik de volgende behandeling met zeker niet minder in omtrek. Ik ben niet aangekomen zelfs iets af gevallen. er is mij wel verteld dat ik met 8 behandelingen het gewenste resultaat zou hebben
    oke meer behandelingen zal misschien het gewenste resultaat opleveren, maar als er met 3 behandelingen niet een blijvend resultaat is (al is dit maar een enkele centimeter), dan voelt het niet goed om meer behandelingen aan te schaffen.
    Moet zeggen dat ik meer had verwacht dan wat het product mij heeft gebracht.
    Dus ik weer een illusie armer, jammer
    Kan natuurlijk niet voor een ander spreken maar dit is mijn persoonlijke ervaring
    Commentaar:
    Natuurlijk zijn wij er niet blij mee dat iemand niet een resultaat haalt dat wel verwacht wordt. Er zijn daarnaast diverse oorzaken aan te wijzen waarom het lijkt alsof hetgeen door ons weggehaald, weer terug komt. Wij staan open voor kritiek en suggesties en hebben een luisterend oor. Graag willen wij dan ook nog een keer met Nicole praten om de resultaten nader te onderzoeken, oorzaken vast te stellen en te gaan kijken wat we hier verder van kunnen leren. Bovendien zal dan ook bezien kunnen worden of een oplossing, waarbij Nicole tevreden wordt gesteld, tot de mogelijkheden behoort.

    Wellosophy Nederland BV
    donderdag, 28 juli 2011

  44. Jandira Richards
    Nou mensen,
    Ik ben, na een lange lijdensweg eindelijk gegaan. hihihi
    Daar aangekomen, verwachtte eigenlijk niet zo veel. En inderdaad het is ook niet zoveel,
    maar wel het noodzakelijke. Klantvriendelijk, knus en gezellig. De Fillipijnse dame die Engels spreekt heeft mij behandeld. Na een korte intake, waren we begonnen.
    ik wilde meteen voor alles gaan, drie gebieden, wat ook meteen drie uur behandeling betekende. Wat overigens heel snel voorbij was gegaan.
    Na de behandeling gemeten, Surprised 6 cm van mijn onderbuik, 4 cm van de taille en 5 van de bovenbuik. Joepie de poepie.
    Dit terwijl ik een buitenlander ben, want van de dames heb ik begrepen dat de behandeling wat meer energie en intensiteit vergt om werkelijke resultaten te kunnen leveren. Wij hebben namelijk een dikker huid. Maar wat heeft ze dat goed gedaan zeg. mega blij.
    Ik raad iedereen dit aan, het WERKT !!!!!!
    dinsdag, 26 juli 2011

  45. Brenda
    Heb inmiddels 3 behandelingen gehad bij Wellshaped! En de resultaten zijn verbluffend! Je verliest per keer centimeters! Je huid wordt strakker!
    In totaal met 3 behandelingen is mijn onderbuik 8cm minder in totale omvang en boven de navel 7 cm! Helemaal happy!
    Ben je afgevallen en wil je dat je huid strakker wordt en nog wat centimeters verliezen dan moet je bij Wellshaped zijn!
    En inderdaad wil je die mooie jurk nu toch echt aan kunnen en heb je nog een klein duwtje in de rug nodig! Twijfel niet en waag deze stap! Je wordt echt beloond, het is de moeite waard!
    donderdag, 21 juli 2011

  46. Elisabeth
    Nooit gedacht dat een behandeling zo'n effect zou geven... Na de behandeling beneden (buik) 2 centimeter kwijt en boven 2,5cm. Ik werd voor de behandeling opgemeten en gewogen etc. De plekken van het meten werden afgetekend op mijn buik. Na de behandeling werd op exact dezelfde plek gemeten en ja hoor, min 2 en min 2,5cm. Merk dat mn kleding nu al beter valt dus ik ben benieuwd wat het eindresultaat is als ik alle behandelingen heb gehad.
    Zo'n effect helpt me ook bij een ik-heb-zin-in-chocolade-aanval.... heb natuurlijk niet voor niets de behandeling gedaan. De tips die ik kreeg tijdens de behandeling over voeding etc waren ook een eye-opener. Dus mijn dank is groot aan de medewerkers en ik raad het echt iedereen aan!
    donderdag, 21 juli 2011

  47. Gisterenavond voor de 3de keer geweest. Weer in gedachte het idee van nu zal t dan wel niks meer doen ( ik was al erg tevreden en blij ermee en dacht dit zal wel het maximale zijn wat haalbaar is.)
    Fout gedacht!
    - 2 1/2 en - 3 cm!
    Wat mij vooral blij stemt en waar ik ook verwonderd over ben, is dat een buik wat niet meer mooi was weer normaal eruit kan komen tezien. Veel strakker & steviger ook!
    Heb je buik,taille, benen of bovenarmen ect. wat echt niet in verhouding staat met de rest van je lichaam: Ga naar Wellshaped! Ik ben er erg blij mee en ga nog een keertje terug voor in ieder geval een andere zone. ( moet even kijken of dit na of voor de vakantie nog gaat gebeuren)
    Nog een tip: Ga je trouwen en zit je jurk net wat krap aan? 1 behandeling en je bent blij!
    Medewerkers van Wellshaped: Super bedankt!
    donderdag, 30 juni 2011

  48. Graag wil ik mijn ervaring delen die ik gisteren 25 juni heb gehad bij Wellshaped in Rotterdam!
    Ik ging er zonder verwachtingen heen! Bij het ontvangst werd ik al enthousiast. Wat een leuke, enthousiaste, professionele mensen! Zeer open, ervaren en tevens ook luchtig! Heel prettig om daar te zijn!
    De behandeling werd gedaan door een Amerikaanse dame, hele leuke,vriendelijke vrouw! Je wordt gewogen, vetpercentage word gemeten en je omvang word gemeten!
    Daarna begint de behandeling! Pijnloos, beetje raar gevoel in je oren, je hoort een piep en wat geruis, maar niet hinderlijk! Tussendoor lekker kletsen en professioneel behandeld!
    Daarna word je weer gemeten en ik wist niet wat ik meemaakte! Was zowel boven de navel als daaronder 3,5 cm kwijt! Ik kon het niet geloven! Het was gelijk zichtbaar!
    Dus dank daarvoor!
    Dit is echt een aanrader voor mensen die wat cm's kwijt willen! Dit is niet om af te vallen,maar om te corrigeren. Helemaal super! Zeker na het afvallen is dit perfect! Ik heb nog 2 behandelingen te gaan en kijk er nu al naar uit!
    Met vriendelijke groet,
    Brenda de la Porte
    zondag, 26 juni 2011

  49. Ik heb gister mijn eerste ultrasound behandeling gehad, voor mijn buik (zoals wellicht bekend: dé plek bij uitstek waar nog de laatste beetjes vet blijven zitten). Voor de beeldvorming: ik ben 185cm lang, weeg 89kg. Verder ben ik redelijk goed in vorm qua spier en vet verhouding. Desalniettemin blijkt het bijna onmogelijk te zijn om zelfstandig op die lastige plaatsen (zoals de buik) de laatste beetjes vet weg te krijgen.
    Vooraf veel goede verhalen gehoord en gelezen over deze toch redelijke nieuwe techniek. Enigszins sceptisch als ik ben, geloofde ik niet op voorhand dat je direct resultaat zou zien.
    Het tegendeel is waar. De behandeling duurde twee keer 20min en het resultaat is onwijs goed: 3cm eraf in buikomtrek; direct na de behandeling! Volgende week direct mijn tweede behandeling ingepland en mijn dieet maar direct aangepast: een goed moment voor een nieuwe start.
    Tevens was ik ook wel nieuwsgierig naar de effectiviteit: zijn die afgebroken vetcellen dan ook voor goed weg? De vetcellen die 'kapot' worden gemaakt komen ook daadwerkelijk niet meer terug. Wel is het zaak te voorkomen dat er nieuwe vetcellen bij komen: wel op blijven letten dus.
    Tenslotte complimenten voor de wijze van ontvangst en begeleiding tijdens de behandeling. De sfeer was prettig, voelde me prima op mijn gemak en het is prettig om met aardige en vakkundige specialisten te maken te hebben. De voetmassage was een leuke verrassing (wist niet dat dit erbij zat).

    Ik ben erg benieuwd naar de volgende resultaten 🙂
    vrijdag, 24 juni 2011

  50. Ik heb inmiddels twee behandelingen achter de rug en ik ben razend enthousiast!!
    Na eerst een uitgebreid intakegesprek te hebben gehad waar echt de tijd werd genomen voor al je vragen kreeg ik drie dagen later de eerste behandeling.
    ik heb geen overgewicht, maar wel een vetrand op mijn buik na mijn zwangerschap/keizersnede. ik werd gewogen, mijn vetpercentage, spiermassa e.d. werden gemeten en natuurlijk ook de omtrek van mijn buik.
    Toen begon de behandeling en je hoort inderdaad een pieptoon in je hoofd. Daar wen je heel snel aan, en verder hoef je alleen maar lekker te liggen.
    Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg sceptisch was over deze behandelingen, want hoe kan het zo makkelijk zijn om centimeters te verliezen...?
    Toch is het echt zo! na de eerste behandeling was ik van mijn boven- en onderbuik 2,5 cm kwijt en na de tweede behandeling op beide plaatsen 3 cm.
    Ik had na de tweede behandeling een strakke spijkerbroek aan die me altijd prima paste, maar die is me nu veel te wijd!!! Mooie reden dus om lekker te gaan shoppen!

    Ik heb me tussen de behandelingen door wel goed gehouden aan de voedingsadviezen die me door Wellosophy gegeven zijn. Veel eiwitten, wat minder koolhydraten, zodat de inhoud van de kapotte vetcellen je lichaam snel kunnen verlaten. Ik was daardoor in 10 dagen ook nog eens 2,2 kg afgevallen.
    2,2 kg en 5,5 cm buikomvang kwijt is echt een supergoed resultaat, waar ik ongelooflijk blij mee ben!
    Nu de derde behandeling nog...!

    vrijdag, 24 juni 2011

  51. Angelique
    De tijd gaat snel. Gisteren voor de 2de keer geweest naar Rotterdam voor een Wellosophyshape behandeling.
    Natuurlijk deze keer geen intakegesprek en kon ik dus direct door naar degene die de behandeling zou doen. Er hingen mooie badjassen klaar.
    Aangezien mijn buik toch wel erg veranderd is na de 1ste keer, was de plek van opmeten op andere plaatsen dan de vorige keer. Dit was geheel logisch. De behandeling kwam wederom professioneel over maar ook erg gezellig. Het geluid in mijn hoofd merkte ik amper op.
    Na de behandeling weer gemeten en onder de navel -2 cm en boven de navel - 4 1/2 cm in omvang! Ongelofelijk!
    Ik had gisterenmiddag nog even een broek aangetrokken maar paste hem net niet. Vanmorgen dezelfde broek gepakt en ja hoor, hij zit nu perfekt!

    woensdag, 22 juni 2011

  52. Gisteren voor het eerst naar Wellosophy geweest, voor een wellosophyshape behandeling.
    Ik geloofde niet dat zo iets mijn geliefde buikvetcellen zou kunnen laten verdwijnen.
    Niet geschoten is altijd mis en zag dit als leuk opstekertje voor mezelf.
    Met enige spanning ( maar geen verwachting qua resultaat) richting Rotterdam.
    Na een kort vlot gesprek kon ik direct ( zoals afgesproken ) behandeld worden.
    Een lieve en gezellige vrouw heeft de behandeling gedaan en t was gewoon heel relaxed, gezellig en niks engs aan. Ze wist er erg veel van.
    Daarvoor natuurlijk eerst meten en wegen.
    Pas dan sta je in ondergoed en als je wilt een handdoek om.
    Wat kan ik vertellen over de behandeling?
    Doet het pijn? Nee niks!
    Wordt het heel (te) erg warm? Nee niets van gemerkt. Ik vond de behandeling niks erg.
    T enige wat even wennen is, is het geluid in je hoofd.. dat hoort erbij.
    Maar na een paar minuten was ik t al vergeten en kon daarom een vrij intensieve stand gemakkelijk aan.
    Ze doen eerst iets op de buik om schoon te maken en erna tekenen ze het gebied wat nodig is uit.
    Ze vroeg wat ik er van verwachte en ( echt waar) ik verwachte niets.
    Ik denk dat gaan jullie niet lukken hoor mijn ozo trouwe vetcellen, die verlaten me nooit!
    Ze vonden dit een goede insteek omdat t resultaat bij iedereen verschillend is.
    Na afloop werd ik alweer gemeten en bleek dat ik 2 cm kwijt was van de omtrek boven de navel en maar liefst 6 1/2 cm onder de navel!
    Dit is heel erg veel, rond de 2 cm per behandeling is normaal.
    Zeer verbaasd nam ik afscheid en heb gelijk 2 vervolg afspraken gemaakt.
    In deze aankomende dagen zullen de vetcellen t lichaam verlaten en ben ik over 12 dagen klaar voor de volgende behandeling.
    Ik verwacht wederom niets.. elke cm is meegenomen en zie ik als een feestje.
    Ik ben nu al erg blij met het resultaat en kan alleen maar positief zijn

    donderdag, 09 juni 2011

  53. Ik heb onlangs via groupon 3 behandelingen gekocht en ben ontzettend positief! Ik heb twee behandelingen daarvan aan de achterkant en zijkant bovenbenen besteedt en de laatste keer ben ik voor de voorkant van mijn bovenbenen gegaan. Gewicht ben ik niet kwijtgeraakt maar ik had over mijn gehele bovenbenen een flinke cellulitus, helemaal weg! En ja de behandeling doet pijn (hoe erger je cellulitus is des te meer pijn het doet) bijna niet te harden maar het resultaat is geweldig, de pijn zeker waard dus mijns inziens.
    Mvg Suzanne

  54. Ik heb een heel nieuw lichaam!

    Hartelijk dank aan Wellshaped!

    Ik was de afgelopen jaar langzaam veel aangekomen en had een enorme buik ontwikkeld. Dieten hielp weinig en ik hield het niet goed vol.
    Ik ben in de zomer voor het eerst geweest bij Wellosophy en na 1 behandeling was ik 4cm rond mijn buikomvang kwijt! Het ging allemaal zo goed dat in uiteindelijk ook mijn bovenbenen en love handles heb laten behandelen. Dit heeft mij ook gemotiveerd om hun dieet adviezen te volgen (weinig koolhydraten) en ben in 4 maanden bijna 9 kilo afgevallen met de combinatie Wellosophy en op mijn dieet letten (wat makkelijk ging dankzij een lekkere protein shakes - wat zij trouwens echt niet forceren). Erg, maar ik heb helemaal gesport. Tegenwoordig (9 maanden later) let ik echt niet meer zo op mijn dieet (behoudens een protein shake voor mijn ontbijt) en blijf verbazingwekkend genoeg op mijn streefgewicht.

    Ik heb mijn figuur van 20 jaar geleden terug en ben heel dankbaar. Inmiddels heb ik meer dan 10 mensen verwezen naar Wellosophy!

    Als je snelle resultaten wil en bereid bent om naast de behandelingen (wat zeker werken) ook iets beter te gaan eten zal het je ook lukken! Succes!

  55. Geweldig!

    ik heb nu 7 ultralight behandelingen gehad (dus met de laser, niet met de ultasound)

    • - ik moest meer eiwitten nemen en minder koolhydraten (dat ging makkelijk, vooral dankzij de lekkere eiwitshakes)
    • - ik moest meer water en geen alcohol drinken (dat lukte ook bijna helemaal)
    • - ik moest meer bewegen (ik heb oefeningen gedaan maar ging niet naar de sportschool)

      na 6 behandelingen kan ik melden dat ik minstens 1 kilo ben aangekomen (ik ben niet minder gaan eten, daar moet ik dus nog aan werken 🙂 maar dat mijn broeken en rokken in de taille juist iets losser zijn gaan zitten of dat er dus niet dat stomme vetrandje bovenuit puilt!

      tot dusver ben ik blij!

  56. Geweldig

    Na 3 behandelingen is het resultaat verbluffend! Het scheelt ruim een maat en ook mijn gewicht is een stuk lager! Ik kan mijn bikini weer aan

Wat zeggen klanten over ons?

Geweldig!

Ik heb mijn figuur van 20 jaar geleden terug en ben WellShaped heel dankbaar!

- Elise de Koning

Ik heb een heel nieuw lichaam!

Na 1 behandeling bij WellShaped was ik 4 centimeter buikomvang kwijt!

- R.S.


* DISCLAIMER: De resultaten van onze behandelingen verschillen per persoon, lees hier de disclaimer

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
18:00 - 20:00

Zaterdag:
10:00 - 12:00 & 13:00 - 17:00
Inschrijven
Name
Email Address *
 
 

Ontvang tot wel 80% korting op uw behandelingen

Laat uw e-mailadres achter blijft op de hoogte van onze actuele deals.