010-3411559 / 06-53631054

Laser Ontharing

Heb je last van ongewenst of overmatige haargroei?

Veel vrouwen (maar ook zeker mannen) storen zich aan (ongewenste of overmatige) haargroei op het lichaam of in het gezicht. Het regelmatig scheren, epileren of harsen kan zorgen voor huidirritaties, ingegroeide haartjes, stoppels en kost bovendien veel tijd. Een oplossing hiervoor kan de Laserontharing zijn. Laserontharing wordt ook wel permanente laserontharing genoemd, maar helaas is er geen garantie dat er helemaal geen haartjes meer terugkomen. We gaan uit van ongeveer 80% vermindering in haargroei. Dat is nog altijd meer dan met andere ontharingsapparatuur te behalen is. Wat overblijft zijn meestal hele dunne haartjes die niet gezien worden door de laser. Gelukkig zijn deze haartjes zo zacht en dun dat ze meestal niet als storend worden ervaren.

Laserontharing, ook voor jou de oplossing?

Gemiddeld zijn er slechts 6 behandelingen nodig om de beharing voor meerdere jaren te verwijderen. Bij elke behandeling worden de haarzakjes vernietigd doordat de laser de kleur van de wortel “ziet” en deze door de warmte van de laserstraal vernietigt. De haren waarvan de wortels nog niet zijn vernietigd groeien terug en worden tijdens een volgende laserbehandeling opnieuw behandeld. Haren groeien in verschillende fasen en daarom moet de behandeling met tussenpozen van ongeveer 6 weken uitgevoerd worden. Door de behandeling steeds na een aantal weken te herhalen bereiken we het meest optimale resultaat en kunt u genieten van een prachtige gladde huid.

Wellshaped Laserontharing, hoe het werkt.

Tijdens de behandeling koelen we de huid die we behandelen met koude lucht om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. De laser geeft een lichtbundel af met een bepaalde golflengte.Het licht van de laser wordt door het pigment omgezet in warmte waardoor het haarzakje vernietigd wordt. De haren waarvan de haarzakjes nog niet zijn vernietigd groeien terug en worden tijdens een volgende laserbehandeling opnieuw belicht. Omdat de golflengte reageert op pigment in het haartje kunnen donkere haren het meest effectief behandeld worden. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. U kunt vlak na de behandeling wel enige tijd warmte in de huid voelen, u mag de huid koelen als u dat prettig vindt.

Laat een reactie achter

Wat zeggen klanten over ons?

Geweldig!

Ik heb mijn figuur van 20 jaar geleden terug en ben WellShaped heel dankbaar!

- Elise de Koning

Ik heb een heel nieuw lichaam!

Na 1 behandeling bij WellShaped was ik 4 centimeter buikomvang kwijt!

- R.S.


* DISCLAIMER: De resultaten van onze behandelingen verschillen per persoon, lees hier de disclaimer

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
18:00 - 20:00

Zaterdag:
10:00 - 12:00 & 13:00 - 17:00
Inschrijven
Name
Email Address *
 
 

Ontvang tot wel 80% korting op uw behandelingen

Laat uw e-mailadres achter blijft op de hoogte van onze actuele deals.