WellShaped CoolShaping

Deze behandeling verwijdert vet door middel van bevriezing

Doeltreffend en snel

Verwijdert vet door middel van bevriezing. De ijzige kou activeert het natuurlijk afstervingsproces van vetcellen. Na de behandeling verlaten de vetcellen het lichaam via de natuurlijke weg. Omdat u zelf de te behandelen zones kiest, verliest u vet op gerichte plaatsen. De behandeling is veilig, pijnloos en heeft een blijvend resultaat.

Voor Na

Lukt het je maar niet om je vetrolletjes te verliezen?

Je hebt al van alles geprobeerd. Intensief sporten, jezelf uithongeren, het ene na het andere dieet. Wellicht lukt het je tijdelijk om er wat vet af te krijgen, maar het komt er altijd weer aan. Je zoekt iets dat jouw vet voor eens en voor altijd elimineert ZONDER dat je jezelf hoeft uit te hongeren en uren in de sportschool moet besteden. Je wilt geen “jojo-effect”, maar je wilt dat je vetcellen voorgoed verdwijnen.

Een intensieve CoolShaping behandeling zeker iets voor jou! Tijdens een behandeling worden je vetcellen letterlijk bevroren en op een natuurlijke wijze afgevoerd.

Overtollig vet op je buik, rug of taille?

Intensieve COOLSHAPING rekent er definitief mee af. Als je veilig, snel en gemakkelijk van jouw vetrolletjes af wil, op welke lichaamszone dan ook, is Intensieve COOLSHAPING de beste én snelste methode.

Kijk je rustig favoriete Netflix serie terwijl CoolShaping
zorgt dat je je vet verliest?

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en tijdens de behandeling kan je rustig een tijdschrift lezen, je Facebook updaten of een aflevering van je favoriete serie op Netflix kijken. CoolShaping doet al het werk voor je!

Na je behandeling begint je lichaam direct aan het afbreken van je vetcellen en afvoeren van je vet. Het verlies van centimeters in de spiegel te zien

Methode Harvard Medical School
De Cryolipolyse CoolShaping-methode is gebaseerd op inzichten uit wetenschappelijk onderzoek van de Harvard Medical School. Wetenschappers toonden aan dat vetcellen gevoeliger zijn voor bevriezing dan omliggend weefsel. 

Uit deze rapportage blijkt:

  • Dat er een vermindering van de onderhuidse vetlaag plaatsvindt volgend op een behandeling met bevriezing
  • Dat de afname van de dikte van de vetlaag gradueel loopt over een periode van drie maanden en dat de behandeling het meest effectief is bij mensen met matige vetophopingen
  • Dat de methode zowel bij mens als dier effectief is
  • Dat er geen noemenswaardige bijkomende klachten zijn waargenomen
  • Dat er een gemiddeld vetverlies optreedt van 22% tot 25%.

Resultaat van de Cryolipolyse behandeling CoolShaping.

Na de behandeling begint het natuurlijk proces haar werk te doen door het afsterven van vetcellen. De vetcellen worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Dit gebeurt door de lever en de nieren, gelijk als dit gebeurt met vet uit voeding. Het beste resultaat wordt gezien na ongeveer 2 tot 4 maanden. omvangverlies tot enkele centimeters wordt gemeten, iets dat uiteraard afhankelijk is van de client. Gerust kunnen we stellen dat een behandeling al snel een kledingmaat kan schelen.

Inschatting aantal behandelingen.

Voor het mooiste en ook beste resultaat wordt veelal gekozen voor 3 behandelingen. Uiteraard hangt een en ander af van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. De Cryolipolyse behandeling CoolShaping is niet bedoeld om gewicht of overgewicht te behandelen..

 

99i.p.v 399

Hey Rotterdam!

Om onze kliniek te promoten doen wij iets KRANKZINNIGS deze maand! 

We geven deze maand 50 vouchers weg voor een CoolShape behandeling voor € 99
in plaats van de gebruikelijke € 399 per lichaamszone.

Slechts 50 vouchers beschikbaar!

Veilig en zonder bijwerkingen

WellShaped UltraLight Therapy is de eerste niet-invasieve body contouring behandeling om overtollig vet effectief te verwijderen zonder de negatieve bijwerkingen van chirurgische ingrepen. Anders dan andere lasertechnieken ontstaat er geen warmte zodat de behandeling volkomen veilig is.

De cold lasertechnologie waarvan gebruik wordt gemaakt, bereikt alleen de cellulaire inhoud van de vetcellen. De haarvaten en andere cellen in de interstitiële ruimte blijven in tact.

Alternatief voor
chirurgische ingrepen

De WellShaped UltraLight Therapy met de cold laser biedt cliënten een veiliger alternatief voor chirurgische ingrepen die kunnen leiden tot blauwe plekken, zwelling en schade aan andere weefsels. Het is daarnaast niet nodig compressiekleding of verband te dragen na de behandeling.

WellShaped heeft de resultaten van duizenden van haar behandelingen gedigitaliseerd en geanalyseerd. Uit de resultaten tussen 1 juni 2011 en 31 december 2011 blijkt dat drie behandelingen leiden tot een verlies van gemiddeld 7 cm in omvang! Dit is nog steeds van toepassing vandaag.

De klinische resultaten zijn te vinden in een verkort overzicht. Het volledig rapport is voor geïnteresseerden beschikbaar.

Controle door notaris
De door WellShaped weergegeven resultaten worden gecontroleerd door een notaris. Op deze manier weet u zeker dat de resultaten die wij publiceren feitelijk correct zijn.

Resultaten

Ervaringen van onze klanten

Fijne en goed persoonlijke aandacht. Behandeling goed bevallen met prima resultaat. Ze nemen echt de tijd om alles goed uit te leggen. Fijn personeel en ik ben helemaal tevreden met het resultaat.

Natasha Bergmans

37 Jaar, Leeuwarden

Ik sport al vanaf mijn 16e drie keer per week in de sportschool en zwem twee maal per week, maar ik kreeg het vet op mijn taille niet weg. Ongeveer zes weken na CoolShaping is het al 80% minder.

Wilma de Vriesch

27 Jaar, Amsterdam

Eindelijk van die vervelende love handles af. Lukte me gewoonweg niet met sporten en dieten, ik werd er soms moedeloos van. Bedankt lieve mensen van WellShaped. Ik ben tevreden met het resultaat.

Willem Ter AA

32 Jaar, Eindhoven

Eindelijk is die vervelende vetrol weg. Ik ben blij met het resultaat! Fijne kliniek met deskundig personeel die de tijd voor je nemen. Je wordt in de watten gelegd. Voor mij was het een keurig verzorgd totaalplaatje.

Mia Schuurmans

41 Jaar, Rotterdam

WellShaped CoolShaping

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen jou op voor een gratis intake. Wij doen een korte intake op basis van enkele korte vragen om te zien of u geschikt bent voor onze behandelingen.

Vragen over WellShaped CoolShaping?

Waarom zijn jullie goedkoper dan anderen?

Wij zijn niet gevestigd in een dure villa met marmeren trappen, bekleed met duur tapijt en een oogverblindende inrichting. Dergelijke onnodige luxe wordt uiteindelijk door u betaald. Wij investeren liever in kwaliteit, daar heeft u als cliënt tenslotte het meeste baat bij. Bij ons doet u absoluut een verantwoorde investering in uw toekomstige figuur op maat.

Hoe snel zie ik resultaat?

Er is een eerste resultaat zichtbaar na ongeveer twee weken. Na ongeveer vier weken wordt het nog duidelijker en na ongeveer zes weken is het resultaat echt zichtbaar.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat hangt af van je omvang en het effect wat je wil bereiken. Daarom bepalen we tijdens de intake in goed overleg met jouw een succesvol behandelingsplan. Daardoor heb je vooraf een goed beeld hoeveel behandelingen je nodig hebt en uiteraard de kosten.

Is CoolShaping voor iedereen geschikt?

Ja. CoolShaping is in principe geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar en die definitief af wil rekenen met overtollig vet.

Hoeveel vet raak ik kwijt?

De hoeveelheid vet wat je kwijt kunt raken verschilt per persoon. In zijn algemeenheid ligt het rond de 18% en 22%.

Moet ik op dieet na de behandeling?

Nee. De vetcellen die weg zijn, zijn ook echt weg en komen nooit meer terug. Maar het is altijd goed om te bewegen en wat gezonder te eten. Maar de sportschool of extreem op dieet gaan is absoluut niet nodig.

Is CoolShaping blijvend?

Absoluut. Het effect van CoolShaping is blijvend. Je vetcellen vallen uiteen, worden opgeruimd en via het natuurlijke proces afgevoerd. Ze komen dus nooit meer terug.

Kan ik na CoolShaping meteen weer sporten en werken?

Na de behandeling kan je gelijk weer aan het werk of sporten. Gelukkig ondervind je bijna tot helemaal geen last van de behandeling.

Weekaanbiedingen

Informeer naar onze speciale weekaanbiedingen

Tarieven CoolShaping

Bij WellShaped zijn de behandelingen onderverdeeld in zones.
Er zijn enkelvoudige zones en meervoudige zones. Een enkelvoudige zone is bijvoorbeeld een gedeelte van de buik en voorbeeld van een een meervoudige zijn de gekende lovehandles.

De CoolShaping is dan een dure behandelingen, maar in de meeste gevallen is slechts één behandeling voldoende! LET OP! Wanneer men spreekt over een huidverslapping dan is de CoolShaping zeker niet geschikt!

€  700

Enkelvoudige zone

De behandeling zelf duurt 40 min, daarnaast wordt er extra tijd ingepland voor meten, wegen en eventueel het maken van foto’s

1.250

Meervoudige zone

De behandeling zelf duurt 80 min, daarnaast wordt er extra tijd ingepland voor meten, wegen en eventueel het maken van foto’s.

WellShaped is niet goedkoop maar u krijgt veel waar voor uw geld. Zo ligt de investering bij WellShaped aanmerkelijk lager dan die voor een liposuctie. Daarnaast is de investering een investering van blijvende aard: het vet wordt definitief afgevoerd. Een groot voordeel is ook dat u zich daarvoor niet hoeft in te spannen. Dat is met het volgen van diëten en sportprogramma’s wel anders. De resultaten van de behandelingen zullen u zeker tevreden stemmen. U verliest zichtbaar vet en zult zich hierdoor stukken beter voelen. Voor de duizenden mensen die al behandeld zijn, is dat de investering zeker waard.

Na 3 behandelingen is het resultaat verbluffend! 
Het scheelt ruim een maat en ook mijn gewicht is een stuk lager, ik kan mijn bikini weer aan!

— Elise De Koning

Contact

WellShaped Treatment Center

Vondelweg 264
3031 PW Rotterdam

T: 010 - 341 155 9
M: 06 - 133 538 64
E: info@wellshaped.nl

KvK nr.: 55568343
BTW nr.: NL851767448B01

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
08:00 - 12:00 u
13:00 - 17:00 u
18:00 - 20:00 u

Zaterdag:
10:00 - 12:00 u & 13:00 - 17:00 u

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. WellShaped.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.

Privacybeleid